Estimar i viatjar són les dues experiències humanes que ens fan sentir més vius, són dos processos que ens situen en l’aquí i l’ara, i que generen les majors explosions de dopamina que mai hem experimentat. Per això, no deixeu mai de viatjar ni d’estimar.

TURISME
SEGUR

Vinaròs és una ciutat adaptada a les noves circumstàncies i que es compromet a cuidar de la nostra ciutadania i dels nostres visitants.

Un destí segur és aquell que us ofereix el seu compromís i les garanties necessàries per a preservar la vostra seguretat i la vostra salut. Per això, us convidem a tenir en compte les nostres recomanacions abans de visitar-nos.

El nostre major propòsit ara és que gaudiu de l’estiu amb consciència. Estimar Vinaròs és també estimar-nos nosaltres mateixos i estimar el nostre entorn. Ajuda’ns a que Vinaròs continue sent el teu destí segur.

VINE A LA
MAR
DESCOBREIX
VINARÒS

ESTABLIMENT
SEGUR

Empreses que han aconseguit les distincions que atorga la Secretaria d’Estat de Turisme a aquells establiments que han passat una auditoria per oferir serveis amb totes les mesures de seguretat establertes, estàndards de qualitat, higiene i distanciament.

A aquestes distincions opten els establiments que formen part del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins Covid-19 (SICTED)

Per als amants de la marHe leído y acepto la política de privacidad


Com arribar-hi

Passeig de Colom s/n

+34 964 453 334

vinaros@touristinfo.net